Готуймося до 8 березня: Веселі тости, прикольні і яскраві привітання у Міжнародний день жінок

6 березня багато хто святкує Міжнародний жіночий день на роботі зі своїми колегами, вітають їх з 8 березня. Пропонуємо до уваги цікаві привітання і тости, передають Патріоти України

***

Дружина проводжає чоловіка на курорт і каже:

- Прошу тебе, не витрачай гроші на те, що ти можеш мати дарма.

Так вип'ємо за економних жінок!

***

Мудрий Ходжа Hасреддін одружився в черговий раз. Вранці після весілля, як і належить за традицією, наречена зняла чадру і, опустивши очі, поставила чоловікові єдине питання:

- Кому я можу показувати своє обличчя, милий?

- Усім, крім мене! - відповів приголомшений Hасреддін.

Так вип'ємо ж за жінку-загадку!

***

Далеко в горах жили ворогуючі племена гігантських орлів і беркутів. І був у них талісман - казкової краси намисто, за яке вони постійно воювали. І ось під час однієї битви намисто порвалося, намистинки розлетілися по всьому світу, і від них пішов жіночий рід. Так вип'ємо ж за перлини, які зібралися за цим столом.

***

Коли жінка переходить через калюжу, вона піднімає сукню до щиколоток, коли вона переходить вбрід річку, то піднімає сукню трохи вище. Так вип'ємо ж за жінок, які борознять океани!

***

Йде суд. Судять чоловіка, який викинув з вікна третього поверху холодильник, яким був травмований перехожий.

Суддя запитує обвинувачуваного:

- Розкажіть, як це було?

- Приїжджаю я з відрядження. Відчуваю щось недобре. Дружина в сум'ятті, я питаю: - Де він? - Виглянув у вікно, а він пробігає повз вікна в одних трусах. Я беру холодильник і кидаю.

- Потерпілий, що ви на це скажете? - звертається суд до позивача.

- Я, як завжди, вранці займаюся бігом. Пробігаю повз будинок і дивлюся - зверху летить холодильник. Ледве встиг проскочити, а ось ногу зачепило.

Суддя запитує:

- Що скаже свідок?

До зали вводять свідка. Він весь у бинтах.

- Сиджу я в холодильнику.

Так вип'ємо ж за жінок, завдяки яким страждають відразу кілька чоловіків!

***

За легендами, цариця Тамара була дуже красивою і підступною жінкою. Багато було претендентів на її руку і серце, але вона залишалася холодною. Тоді рада старійшин вирішла видати її заміж насильно. Їй довелося погодитися, але вона поставила умову:

- Я вийду заміж тільки за того, хто на коні перестрибне Дар'яльську ущелину!

І почали з усіх боків з'їжджатися чоловіки... У день турніру їх набралося більше сотні. Один стрибнув - зірвався в ущелину. За ним другий, третій... Всі безславно загинули. Залишився один - останній претендент. Розігнав він свого гарячого скакуна і... перестрибнув! Під'їжджає радісний до трону цариці: - О, незрівнянна! Я виконав твоє бажання! Тепер ти повинна стати моєю дружиною!

Але владна цариця веліла своїм слугам скинути хлопця у прірву. Слуги виконали наказ.

- За що? - встиг вигукнути юнак, падаючи вниз.

- А за компанію! - відповіла цариця.

Так вип'ємо, друзі, за хорошу компанію... І за жіночу непередбачуваність!

***

В одній країні жила юна і чарівна принцеса. Два претендента домагалися її руки. Один з них був літнім, товстим і короткозорим. Інший - молодим, струнким, привабливим. Було вирішено, що між ними відбудеться змагання, яке повинно було закінчитися плаванням на невеликому озері. У призначений час претенденти одночасно стрибнули у воду і попливли. І тут, на превелику радість принцеси, молодий став випереджати суперника. Щоб надати йому ще більший стимул, принцеса скинула з себе одяг і постала перед ними в костюмі Єви... І тут сталося несподіване - до її здивування, рухи хлопця стали сповільнюватися, а літній суперник продовжував собі плисти. Він випередив юнака на кілька метрів і переміг. Обурюючись, принцеса підійшла до молодої людини і закричала:

- Як же так? Адже я покладала на тебе такі надії, і ти вже майже виграв змагання. Що ж сталося?

- Так, я вигравав і був попереду свого суперника до тих пір, поки ти не скинула з себе одяг...

Коли я побачив тебе оголеною, плисти стало нестерпно, я став чіпляти водорості...

Так вип'ємо ж за жінок, які ведуть чоловіків до перемоги!

***

Кіт плаває навколо самки і з докором каже: "Скільки країн, екологічних організацій, політичних лідерів, мільйони людей - усі вони борються за те, щоб наш вид вижив, а ти мені кажеш - голова болить...". Мій тост: "За Вас, жінки! Щоб у Вас ніколи не боліли голови!

***

У країні ніч. Країна зайнята справою.

У спальні лікаря чується: - Наступний!

У спальні спортсмена: - Ще раз! Ще спроба!

У спальні колгоспника: - Не поспішай, приїдуть студенти, дороблять.

Вночі країною командують жінки. Так вип'ємо за жінок - нічних командирів!

***

Якою має бути хороша дружина? Хороша дружина повинна бути гарною Б., мати найбільшу Ж. і міцно тримати своє Г. Примітка:

Б - бабусею;

Ж - житлоплоща;

Г - господарство.

А якщо вона ще й те, про що Ви подумали - вона дружина ідеальна! За ідеальних дружин!

***

Замість живої людини - аватар:: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...