"Товаришували ще з дитинства": Джамала розповіла про свого друга, який загинув під Бахмутом

Трагедія сталася у житті української співачки Джамали - на війні загинув її близький друг, повідомляють Патріоти України.

Виконавиця та Сейран Кадиров товаришували ще з дитинства, адже виросли в одному селі. Хлопець завжди підтримував майбутню співачку та був для неї, як брат. "Сьогодні під Бахмутом загинув мій близкий друг. З мого села Кучук-Озень в Криму. Друг дитинства, друг нашої родини. Сейран Кадиров. Спецпідрозділ "Крим" ГУР МО. Пам’ятаю що в дитинстві Сейран з його молодшим братом завжди були нашою охороною, куди б ми не пішли з дівчатами. Брата в мене не було, але був Сейран. Всі знали, що з нами жарти погані. Ніхто не ображав мене. Завдяки його захопленням спортом, фізичній формі, темпераменту та сміливості ніхто і не насмілювався сказати щось не те", - пригадала в Instagram Джамала.

Артистка поділилася світлинами друга, а також пригадала, як у дитинстві його батько повірив у її співочий талант та допомагав навчатися музики. "Його батько, Алі Кадиров, був першим, хто повірив в мене, займався зі мною, відкрив світ музики та писав дитячі пісні. Тоді наші родини здружилися. На третьому фото ви можете побачити, як ми проводили його в армію. Сейран також дуже любив музику та мав гарний смак", - поділилася артистка.

Для перегляду фото гортайте праворуч

У друга Джамали залишилися доньки та дружина. Співачка зізналася, що дуже болісно переживає втрату близької людини, а також попросила усіх небайдужих допомогти родині загиблого.

"Сейран також дуже любив музику та мав гарний смак. Він виховував трьох донечок. Найменшій два роки. Неймовірна людина! Був та залишиться таким в моїй пам‘яті назавжди. Немає слів, щоб передати всю мою лють. Я в розпачі. Співчуваю всій родині. Чарівним донечкам та дружині Олені", - написала Джамала.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...