Товариська гра збірних з повною викладкою: Молдова - Україна 0:4 відео голів та огляд футбольного матчу

Збірна України

У вівторок, 11 червня, у рамках товариського матчу збірна Молдови приймає Україну.

Вже на другій хвилині гри форвард "жовто-синіх" Роман Яремчук вивів свою команду вперед, вкотивши м'яч у ворота суперника.

Під завісу тайма своє слово також зумів сказати Віктор Циганков. Хавбек відзначився голом після гарної комбінації із партнерами по команді.

На старті другої половини гри гол забив і Артем Довбик, який тільки вийшов на поле. Українець влучним ударом прошив голкіпера в ближній кут.

Далі кураж упіймав Георгій Судаков, який після сольного проходу точно пробив по воротах, довівши рахунок уже до непристойного.

До вашої уваги - відеоогляд матчу:

Статистика товариського матчу Молдова - Україна

Молдова – Україна 0:4

Голи: Яремчук, 2, Циганков, 43, Довбик, 49, Судаков, 54.

Володіння м'ячем: 38% - 62%

Удари: 9 - 15

Удари у ворота: 2 - 8

Фоли: 8 - 14

Атаки: 85 - 150

Молдова: Райлян - Кожокару, Крачун, Бабогло, Посмак (Мудрак, 60), Рябчук - Раце (Богачук, 78), Йоніце (Постолакі, 46) - Моцпан (Стине, 46), Ніколаєску (Клещенко, 60), Дамашкан (Каймаков, 46).

Україна: Лунін - Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко (Зінченко, 30) - Степаненко (Бражко, 68), Шапаренко (Малиновський, 78), Судаков - Циганков (Ярмоленко, 68), Яремчук (Довбик, 46), Мудрик (Зубків) 68).

Попередження: Ярмоленко, Конопля.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...