"Тож тепер не бусиками єдиними": У Києві згорів ресторан російського добровольця, ветерана АТО (фото)

У п'ятницю, 18 жовтня, у Києві сталася пожежа в ресторані "Пян-Се Rest", власником якого є російський доброволець, ветеран АТО Ілля Богданов. Власник каже про підпал. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Богданов вважає, що причиною пожежі був підпал. Він опублікував фотографії та відео з місця події, які, за його словами, свідчать про це. "Пі***и вчора о 04:17 ранку підпалили мій ресторан "Пян-Се". Тож тепер не бусиками єдиними. Ветеранський бізнес теж під ударом", - зазначив він.

Правоохоронні органи розпочали розслідування, однак власник ресторану стверджує, що поліція та пожежна служба намагаються представити пожежу як нещасний випадок, однак, за його словами, усе приміщення ресторану було залито невідомою речовиною. "Я воскрешу "Пян-Се", - пообіцяв Богданов.

"Тож тепер не бусиками єдиними": У Києві згорів ресторан російського добровольця, ветерана АТО (фото)

неділя, 20 жовтень 2024, 21:23

У п'ятницю, 18 жовтня, у Києві сталася пожежа в ресторані "Пян-Се Rest", власником якого є російський доброволець, ветеран АТО Ілля Богданов. Власник каже про підпал. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Богданов...

"Я не хочу вбивати людей і не хочу помирати": The Times написала, як і чому українські ухилянти ховаються від фронту

неділя, 20 жовтень 2024, 21:12

Українські чоловіки місяцями не виходять з дому, ховаючись від мобілізації. Тим часом військові попереджають про критичну нестачу людей. Про це у репортажному матеріалі пише The Times, передають Патріоти України. Видання наводить типову картину, яку мо...