Переймають традиції скреп? Голова СБУ Баканов заборонив своїм співробітникам святкувати Новий рік, - Бутусов

Глава СБУ Іван Баканов заборонив співробітникам відомства проводити колективні святкування Нового року в період з грудня до 14 січня 2020 року. Відповідне розпорядження оприлюднив у себе в Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Згідно з документом, керівникам підрозділів забороняється проведення святкових заходів поза зоною постійної дислокації з метою недопущення дискредитації і заради особистої безпеки. Управлінню внутрішньої безпеки доручено простежити за виконанням цієї вимоги.

За інформацією Бутусова, з цим документом вже ознайомлені всі працівники структурних підрозділів СБУ по всій Україні. “Всі, хто готував на підпис цей документ – мають пройти перевірку на поліграфі, чи не є вони ворожими агентами, націленими на деморалізацію СБУ, і якщо вони не агенти, то треба направити їх на перевірку у психіатра на предмет адекватності. Це не може не викликати самого серйозного занепокоєння. Якщо такий маразм в адміністративній діяльності, то на якому рівні планується боротьба зі шпигунами?”, – написав журналіст, здивувавшись тому, що головна інспекція СБУ вкрай стурбована новорічними гуляннями своїх співробітників.

Бутусов також висловив надію на те, що дане рішення буде скасовано, а його ініціатори будуть звільнені. В іншому випадку, вважає журналіст, наказ стане відмінним приводом для нового естрадного номеру “Кварталу – 95”.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...