"Традиційний російський... борщ": Кафе в Парижі оскандалилося підіграванням РФ (фото)

Здається, особливо затяті шанувальники і лобісти "русського міра" серйозно взялися за гастрономію.

В одному з кафе в столиці Франції Парижі український борщ назвали "традиційним російським супом". Інцидент стався в Cafe Pouchkine, де готують страви російської та французької кухні. Фото меню закладу опублікували на сторінці посольства України у Франції в Facebook, передають Патріоти України.

"Здається, особливо затяті шанувальники і лобісти "русського міра" серйозно взялися за гастрономію. Брати не своє, так би мовити, дуже погана звичка. З такими темпами, скоро почуємо про традиційний російський сир камамбер, російську паелью і піццу", – йдеться в повідомленні .

На сайті кафе український борщ також називають "традиційним російським блюдом" поряд з пельменями, пиріжками та кулеб'якою. "У меню Cafе Pouchkine Paris клієнти зможуть знайти поряд з тартаром з тунця, смаженою жовтою домашньою птицею фламбе з філе яловичини з коньяком або "Крепп Сюзетт" з традиційними російськими стравами, такими як борщ, пельмені, бефстрогонов, пиріжки і кулеб'яка", – пишуть на сайті.

Користувачі соціальної мережі обурилися "крадіжкою" борщу в французькому кафе і заявили, що "це не можна так залишати". Дівчина нагадала, що в 2019 році Кілліан Деро Гоффман з Нью-Йорка, обурений написом про "російський борщ" в одному з магазинів в США, через суд довів, що це блюдо є українським.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...