Трагедія на Канатній дорозі до Труханового острову: У Києві через обрив троса атракціону дівчина впала в Дніпро з висоти кількох десятків метрів (відео)

Трос обірвався саме тоді, коли клієнтка з'їзджала на острів. Нещасна з великої висоти впала у річки. Потерпілу намагались дістають з Дніпра по тросу, котрий набігли витягати з води свідки нещастя. Трос із води витягнули, але вже без людини.

У ДСНС Києва підтвердили інформацію про нещасний випадок. На місці працюють спеціалісти.

"П'ять водолазів, а також на катері, обстежують акваторію води, де, ймовірно, він впав. Шукаємо", - розповів прес-офіцер ДСНС.

Крім того, патрульна поліція Києва попередила про ускладнення руху транспорту унаслідок інциденту на Парковому мосту.

"У зв'язку з аварією на атракціоні на Набережному шосе, рух транспорту ускладнений. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки", - зауважили правоохоронці.

Згодом стало відомо, що до річки впала дівчина, інформує Київська міська державна адміністрація.

"Рятувальники шукають дівчину, яка впала у Дніпро через обрив троса атракціону. Триває рятувально-пошукова операція, до якої залучені спеціальна техніка та катери з водолазами", - йдеться у повідомленні.

Кореспондент Еспресо Дмитро Дідора з місця події розповів, що ймовірно канатною дорогою спускалась дівчина. Нині тривають пошукові роботи.

"Риби багато як ніколи... Зграї атерини, хамси, кефалі... нарощує чисельність бичок та інші осілі аборигенні види", - еколог розповів, що відбувається на дні Чорного моря

понеділок, 22 липень 2024, 9:08

Одеський еколог, очільник громадської організації "Зелений лист" Владислав Балінський констатує, що через надмірну спеку у Чорному морі починаються заморні процеси, проте разом з тим кількість різноманіття біоресурсів вражає. Про свої враження після да...

В Україні мобільний інтернет один із найповільніших у світі - рейтинг

понеділок, 22 липень 2024, 8:56

Компанія Ookla (власник сервісу Speedtest) опублікувала свіжі результати дослідження тестів швидкості, з якого стали відомі країни з найшвидшим мобільним і стаціонарним інтернетом, передають Патріоти України. Як виявилося, в Україні мобільний інтернет ...