Трагедія на Харківщині: Вбивця назвав причину розстрілу компанії відпочивальників із дітьми (фото)

За інформацією прокуратури, стрілок був раніше судимий. Його затримали самі відпочивальники до приїзду поліції.

Поліцейські встановили причину розстрілу відпочивальників біля села Гусарівка в Барвінківському районі на Харківщині. 53-річний підозрюваний відкрив вогонь через відмову його підвезти. Про це повідомив прес-секретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передають Патріоти України.

"Підозрюваний був п'яний і попросив відпочиваючих підвезти його на їхньому автомобілі. Коли компанія відмовилася, фігурант відкрив вогонь з пістолета Макарова", - розповів Чубенко, передає місцеве видання newsroom.kh.ua.

Про стрільця відомо, що він раніше судимий місцевий житель. Йому вже повідомили про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство. Завтра, 29 червня, в Барвінківському районному суді йому обиратимуть запобіжний захід. Чоловікові загрожує до 15 років за гратами або довічне позбавлення волі.

Стрілянина сталася 27 червня близько 20.40. В селі Гусарівка неподалік кар'єру відпочивала компанія з 10 осіб з дітьми. З лісу вийшов невідомий та почав стріляти. В результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. 27-річний помер у лікарні. Стрілка затримали на місці події.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...