Трагедія на окупованій Луганщині: Дах саморобного флігеля завалився на літнє подружжя з онукою

В окупованому Перевальському районі на Луганщині вночі дах обвалився на літнє подружжя і їхню 3-річну онуку. Загинула 61-річна жінка. Про це йдеться в повідомленні так званого "МНС ЛНР", зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Пушкіна в селі Петрівка, де у саморобному флігелі жило літнє подружжя. Уламок даху впав на них вночі з двометрової висоти і завдав жінці смертельного поранення.

"Флігель споруджували власними силами, без проекту та допомоги будівельників, з порушеннями монтажу перекриттів. Протягом шести років в ньому жило літнє подружжя, а в будинку навпроти - їхній син з дружиною і 3-річною онукою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ніч, коли обвалився дах, дитина саме лишилась ночувати в бабусі з дідом. Врятувало дівчинку те, що вона спала між дорослими і удар прийшовся на них.

"Чоловік дістав незначні садна обличчя, у дівчинки шок. Госпіталізації вони не потребували", - йдеться у повідомленні.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...