Трагедія на полі: В Індонезії блискавка вразила футболіста під час матчу (відео)

В Індонезії блискавка вдарила футболіста під час матчу

В Індонезії під час футбольного матчу блискавка вдарила в одного з футболістів, він помер. Як повідомляє TV Azteca, трагедія сталася на стадіоні Siliwangi 10 лютого.

Команда футболіста-аматора Септіана Рахараджа прибула туди, щоб зіграти з місцевим клубом. Відзначається, що в той день небо було похмурим, проте дощу не було.

У мережі опублікували відео, на яке потрапив момент удару блискавки - це сталося в другому таймі гри. Рахараджа впав відразу після удару, до нього кинулися інші футболісти. Чоловіка доставили в лікарню, проте він не вижив.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...