Трагедія на Рівненщині: У лісовоза відлетіло колесо і відірвало пішоходу руку, чоловік загинув (відео)

Під Рівним сталася трагедія за участю вантажівки і пішохода - колесо лісовоза відлетіло від транспорту під час руху і смертельно травмувало чоловіка, відірвавши руку. НП сталася в Березному сьогодні вдень. Про це 17 червня передали в Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги, зазначають Патріоти України.

Чоловіка близько 30 років терміново госпіталізували до центральної районної лікарні. Медики поставили попередній діагноз травматична ампутація правої верхньої кінцівки на рівні нижньої третьої плеча.

Незважаючи на надану медичну допомогу, через кілька годин потерпілий помер у клініці. Так, травми виявилися несумісні з життям.

Також в мережі опублікували відео з місця події. На кадрах можна побачити, як поліцейські проводять огляд території, на узбіччі підходять до моторошної знахідки. Ролик можна подивитися за цим посиланням.

Під Рівним у вантажівки відлетіло колесо і смертельно травмувало пішохода (фото: instagram.com/rivne_1283)

Всі причини та обставини трагічного випадку з'ясовуються.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...