Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України.

"За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту каналізації в м. Могилів-Подільський стався зсув ґрунту, внаслідок чого загинув 57-річний чоловік. Інший, 44-річний, чоловік дістав незначні травми й від госпіталізації відмовився. Рятувальники вивільнили загиблу людину з-під завалу. Наразі обставини події з'ясовує поліція", - йдеться в повідомленні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...