Трагедія у Харкові: Підліток випав з кабіни канатної дороги і потрапив під авто (відео)

У Харкові неповнолітній хлопець впав з канатної дороги. Інцидент стався ввечері 13 червня, повідомили в поліції. Дзвінок на «гарячу лінію» 102 про людину, що лежить на проїжджій частині по вулиці Новгородській, надійшов близько 18:15, зазначають Патріоти України.

Потерпілим виявився 17-річний хлопець, якого негайно госпіталізували з численними травмами.

Правоохоронці внесли інформацію про подію до Єдиного реєстру обліку заяв та повідомлень і з'ясовують обставини падіння.

У той же час директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів місцевому виданню 057.ua, що після падіння хлопця збила машина, а саме падіння нібито було спробою суїциду.

«У нього відкрита черепно-мозкова травма, перелом плеча, перелом стегна. Хлопець був у стані алкогольного сп'яніння», — додав Забашта.

Момент падіння, ймовірно, потрапив на відео. На кадрах видно, як з кабінки під дощем хтось або щось випадає на проїжджу частину, а потім по ньому проїжджає автомобіль.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...