Трагедія у Німеччині: У Нижній Саксонії обвалився міст

У місті Зельце обвалився пішохідний міст. В результаті одна людина загинула, ще одна постраждала, повідомляють Патріоти України з посиланням на газету Bild.

За даними видання, в результаті обвалення моста дві людини виявилися затиснутими опорами. Одну врятувати не вдалося. Другу рятувальники зуміли звільнити та на вертольоті доправили до лікарні.

Представник поліції Ганновера Майкл Бертрам повідомил, що на місце події направлено велику кількість рятувальників і правоохоронців. "Також приземлився рятувальний вертоліт швидкої допомоги", - уточнив він.

Видання зазначає, що в липні 2020 року на місці рухомого пішохідного моста знаходився Старий перехід, який був знесений. Будівництво нового моста закінчено не було і як там опинилися люди, чи йде мова про робітників, не повідомляється.

Нагадаємо, на початку травня в столиці Мексики впав метроміст з поїздом. В результаті події загинули 23 людини і близько 100 отримали поранення і травми різного ступеня тяжкості.

Зазначимо, 12 березня у Волинській області обвалився міст. В результаті події постраждали п'ятеро людей.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...