Трагедія у всеукраїнському осередку повітроплавання: У Кам'янці-Подільському впала повітряна куля з пасажирами

Під Кам'янець-Подільським на Хмельниччині впала повітряна куля з людьми на борту. Є загиблий, ще 5 травмовано. Всі вони брали участь у фестивалі повітряних куль «Кубок Поділля — 2021», зазначають Патріоти України.

Як повідомили в поліції регіону, інцидент сталася 22 травня ввечері біля села Кульчіївці Кам'янець-Подільського району. На борту повітряної кулі знаходився пілот і п'ятеро пасажирів — жителі Хмельницького і Кам'янець-Подільського. Саме один з пасажирів і став жертвою трагедії. Пілот же був травмований.

Досудове розслідування розпочато за ч.3 статті 281 Кримінального кодексу України («Порушення правил повітряних польотів»).

Відзначимо, що за день до трагедії на фестивалі відбулася ще одна НП — повітряна куля з людьми аварійно приземлився прямо на дорогу серед автомобілів.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...