Трагедія в покинутому ангарі: У Маріуполі на смерть засипало піском дітей (фото)

В результаті нещасного випадку загинули двоє хлопчиків, 2007 і 2008 років народження.

Місце, де загинули діти. Фото: 0629.com.ua.

На території покинутого ангара в Маріуполі сталось обвалення піску, в результаті чого загинули двоє дітей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

"5 травня о 22:26 на телефон Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про нещасний випадок, який стався на перехресті вул. Очаківська і пров. Піщаний в м.Маріуполь Донецької області. На території покинутого ангара сталось обвалення піску, в результаті чого загинули двоє дітей", - йдеться в повідомленні.

Бійці 3-го Державного пожежно-рятувального загону, які прибули на місце події, з'ясували, що в результаті нещасного випадку загинули двоє хлопчиків, 2007 і 2008 років народження. Тіла загиблих були вилучені до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту провели перекопування частини насипу піску, яка обвалилася, з метою виявлення інших можливих постраждалих. Загиблих і постраждалих не виявлено.


Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...