Трагічна випадковість: На Полтавщині повісилася 7-річна дівчинка

Дівчинка під час гри у господарському приміщенні заплуталася у мотузках, які використовують для підвішування кролів.

У селі Максимівка Карлівського району Полтавської області учора у власному житловому будинку батьки виявили повішеною свою малолітню доньку. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області, передають Патріоти України.

За словами начальника відділу комунікації ГУ НП в області Юрія Сулаєва, дівчинка під час гри у господарському приміщенні заплуталася у мотузках, які використовують для підвішування кролів. При спробах виплутатися вона задушилась. «Думаю, це нещасний випадок. Дівчинка зайшла в господарське приміщення. Вочевидь, заплуталася в мотузках, які використовують для підвішування кролів. При спробах виплутатися задушилася. Батьки знайшли її підвішеною. Зняли, намагалися надати першу допомогу, проводили реанімаційні заходи. Але вони виявилися безуспішними, дитина померла», — розповів Сулаєв.

Тіло дитини для встановлення причини смерті направили до бюро судово-медичної експертизи Карлівської ЦРЛ. Поліція проводить перевірку обставин нещасного випадку. Попередньо, правоохоронці відкрили провадження за ст. 115 ККУ (умисно вбивство) з поміткою «нещасний випадок». Слідчі перевірять усі обставини події. За інформацією управління цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації, дитині було 7 років.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...