Трагічна загибель дівчинки в Запоріжжі: Сусіди вважають проклятою квартиру на 9-му поверсі, звідки випала дитина (фото)

Чотири людські смерті – на рахунку однієї квартири на дев’ятому поверсі будинку на вулиці Василя Сергієнка у Запоріжжі. Про це розповіли жителі будинку, повідомляють Патріоти України.

Квартира на дев’ятому поверсі будинку №16-а на вулиці Василя Сергієнка, звідки 17 березня випала та розбилася на смерть шестирічна Марічка, має дурну славу. Нині цю квартиру здають покімнатно. Марічкина мама винаймала велику кімнату з балконом, з нього й випала дівчинка.

Проклята квартира у Запоріжжі

Сусідка Світлана каже, що в цьому році один із орендарів квартири також загинув, впавши вниз. Яку саме з кімнат квартири він винаймав, сусідка не знає, але каже, що й це був не перший випадок. За словами Світлани, Марічка стала четвертою, хто загинув, випавши з квартири. Першим у 1980-х був господар оселі, який начебто намагався перелізти з балкону на балкон та зірвався, потім – якась жінка, що у ній мешкала, потім молодик – у січні цього року, і ось тепер – дитина.

Проклята квартира у Запоріжжі

Щодо обставин, за яких загинула Марічка, у сусідів думки розходяться. Хтось не розуміє, як таке могло статися, хтось вважає, що Марічка бавилася на балконі, хтось звинувачує в трагедії співмешканця її матері, якого, начебто, часто бачили напідпитку, у день трагедії також. Сусіди повідомили, що після трагедії його забрала поліція.

Проклята квартира у Запоріжжі

Про матір Марічки сусіди нічого погано сказати не можуть: працює продавчинею, за дівчинкою добре доглядала. Матеріальний стан родини оцінюють як нормальний, кажуть у дівчинки був гарний велосипед, самокат. Про Марічку всі у дворі згадують як про веселу, дуже жваву дівчинку.

Нині на місці, де загинула дитина, лежать квіти та лялька, горить лампадка.

Проклята квартира у Запоріжжі

Нагадаємо, трагедія сталася по обіді 17 березня. Поліція, яка прибула на виклик, виявила труп Марічки під вікнами багатоповерхівки. Правоохоронці розслідують пригоду за статтею про умисне вбивство малолітньої дитини (ч.2 п.2 ст.115 ККУ), але схиляються, що це був нещасний випадок. Версію про те, що дитину викинули з вікна, вітчим, як повідомляли соцмережі, чи хтось інший, перевірили. За словами правоохоронців, вона свого підтвердження поки не знайшла. Підозрюваних та затриманих у справі немає.

Джерело: Depo.ua

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...