"Трансформуйте свою лють у дію": Лідер гурту "Бумбокс" на фронті помстився росіянам за "Охматдит" (фото)

Відомий український співак, фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який після початку повномасштабного вторгнення поповнив лави ЗСУ, помстився окупантам. Артист відплатив ворогу за удар по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві 8 липня.

На своїй сторінці в Instagram виконавець опублікував світлини з передової. Музикант показався у військовій формі і зі снарядом в руках. На боєприпасі, який був поцілений в загарбників, було написано: "За "Охматдит".

Андрій Хливнюк / Скріншот Instagram

На додаток, Хливнюк звернувся до українців з проханням. Він закликав громадян перетворювати свою ненависть до росіян в донати, тим самим допомагаючи бійцям на фронті.

"Трансформуйте свою лють в дію. Забезпечуйте військо", – наголосив Андрій.

Андрій Хливнюк / Скріншот Instagram

У коментарях під дописом співака підписники висловили надію, що боєприпас влучить саме по окупантах.

  • "Бажаю влучити прямо в ціль!"
  • "Дякую! Хай відчують!"
  • "Нема прощення за такий злочин. Хай долетить туди, куди треба"
  • "Бережіть себе. За "Охмадит і за усіх діток України".

До слова, після 24 лютого 2022 року Хливнюк став на захист України зі зброєю у руках. Він служить на Херсонському напрямку у повітряній розвідці. Артист є пілотом ударного дрона вітчизняного виробництва "Punisher". Ба більше, за два роки Андрій встиг стати командиром двох екіпажів. Саме це дозволяє поєднувати йому службу на фронті та виступи з "Бумбоксом".

Українці активно відкривають нові ФОПи: в яких сферах найбільше

вівторок, 16 липень 2024, 10:02

За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП в Україні зросла на 11,4%, досягнувши 1 665 907, найбільше зростання спостерігається у Київській, Волинській та Рівненській областях. Популярними сферами залишаються комп'ютерне програмування, роздрібн...

Під загрозою? У Мінагрополітики оцінили, чи не знищить рекордна спека урожай в Україні

вівторок, 16 липень 2024, 9:08

Спека впливає на врожай ранніх зернових, однак вона не є критичною, тоді як для пізніх зернових, соняшнику та сої вона є небезпечною. Про це повідомив виконувач обов'язків міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, передають Патріоти ...