"Транзитная зона между Европой и Россией": У Києві таксист розповідає пасажирам, що "України не існує" (відео)

У Києві виявили таксиста, який розповідає пасажирам російську пропаганду. Про це повідомив у себе на сторінці в Instagram спортсмен Олександр Микитенко, передають Патріоти України.

Він розповів, що до його дівчини на день народження приїхали батьки. Вони викликали таксиста через сервіс "Bolt" і до них приїхав водій Дмитро. По дорозі до дівчини таксист почав розповідати її батькам що нібито "України не існує". Відповідний аудіозапис Олександр опублікував на своїй сторінці.

"Історик-водій почав розповідати дуже і дуже цікаві речі про те що, "Україна — ета транзітная зона мєжду Європай і Расієй", та багато інших цікавих речей. На жаль багато фактів з цього дуже довгого і "захоплюючого" монологу задокументувати не вдалось, але вдалось записати на аудіозапис апогей всього монологу, де чітко сказано "Україна ета нє гасударство, нєт такова гасударства", а також "как такавова гасударства нєт", — йдеться у повідомленні.

Чоловік очікує на розголос, а також вимагає реакції від сервісу "Bolt". У сервісі поки ситуацію не коментували.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...