Почалися страшні ДТП, авто не можуть їхати: Траса Київ-Одеса перетворилася на ковзанку через "крижаний" дощ (відео)

У Києві 10 грудня ввечері почався "крижаний" дощ, негода накрила і трасу Одеса-Київ, чим ускладнила рух транспорту. Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний" в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Погода серйозно погіршилася - йде дощ, який відразу перетворюється на лід. У мережі водіїв просять бути вкрай обережними і не перевищувати швидкість.

Зараз на трасі утворилася справжня ковзанка. Дорога покрилася льодом, що вже стало причиною аварій. Як видно на відео, фура вилетіла з дороги на узбіччя і провалилася вниз, так як там був невеликий обрив.

-

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...