"Треба домовлятися": Ломаченко закликав "любити ворогів", росіяни у захваті

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко виклав у себе відрізок фільму "Людина божа". Це стрічка 2021 року американської режисерки сербського походження Олени Попович, що присвячена життю одного з найбільш шанованих у Греції святих Нектарія Егінського. Під відео Ломаченко процитував послання від Матвія, передають Патріоти України.

"Ви чули, що сказано: люби ближнього твого і ненавидь ворога твого. А я кажу вам: любіть ворогів ваших, благословляйте тих, що проклинають вас, благодійте тих, що ненавидять вас, і моліться за тих, що вас кривдять і тих, що гонять вас, нехай будете синами Отця вашого Небесного, бо Він наказує сонцю своєму сходити над злими та добрими і посилає дощ на праведних та неправедних", – йдеться у повідомленні.

Таке послання від українського боксера викликало насамперед захоплену реакцію у його російських підписників. "Молодець, треба домовлятися! Люди гинуть з 2 сторін, і гинули з 2014 ще, конфлікт був створений штучний, і штучно, немає нічого ціннішого за життя людини! Дякуємо за сміливість говорити те, що думаєш, в країні де диктатор заборонив все що стосується розмов про мир", - пишуть в Instagram боксера.

Користувачі з РФ хвалять Ломаченка через його думки. "Ти гідний чоловік, благ тобі і твоїм рідним", "Вася більше таких людей як ти! Мир усім", "Вася не прогнувся під кагал", - йдеться в коментарях.

Поранені верещать, неушкоджені - тікають: В Кривому Розі перевернулася фура з сотнею поросят (фото)

неділя, 1 вересень 2024, 15:03

В Кривому Розі сталася моторошна аварія - перекинулася фура, яка перевозила понад сотню поросят. Про це повідомляють місцеві пабліки, передають Патріоти України. Як пише "Перший міський. Кривий Ріг", аварія сталася на вул. Кобилянського. Деякі тваринки...

Син звернув увагу на дивну шафу: Жінка знайшла моторошну таємну кімнату у власному домі (фото)

неділя, 1 вересень 2024, 14:42

Жінка знайшла у своєму будинку потаємну кімнату. Вона була шокована знахідкою та поділилася своїми емоціями на популярному форумі Reddit, передають Патріоти України. Для того, щоб потрапити у потаємну кімнату, їй довелося зняти обшивку в шафі нагорі. О...