Треба кликати СБУ? "Когда ж вас там всех перебьют, воины хр**новы": Український музикант побажав смерті бійцям ЗСУ (фото)

Харківський музикант Петро Мальцев побажав смерті захисникам України, які нібито "стріляють по своїх містах". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Анастасія Настенко, передають Патріоти України.

Харків'янка опублікувала скріншот образливих висловлювань чоловіка під постом музиканта Бориса Севастьянова і попросила у Театру музкомедії відреагувати на них.

"Коли ж вас всіх там переб'ють, воїни хр*нові, і ми заживемо мирно...стріляєте по своїх містах і називаєте це "перемогою"? Та оголосіть вже війну, нападіть на ненависну Росію. Не торгуйте з нею, як ваш бос Петя. Кого ви хочете перемогти? Чому вашого патріотизму вистачає лише на те, щоб загнати людей похилого віку у підвали", – написав Мальцев.

У Харківському академічному театрі музичної комедії NewsRoom підтвердили, що чоловік – їхній співробітник. Згідно із сайтом установи, він працює в оркестрі з 2011 року.

За словами директора Ігоря Коваля, публікація Мальцева – його особиста думка, і театр не поділяє таку позицію. "Ми з ним сьогодні говорили під час репетиції, я запитав: "Що ти таке пишеш? Навіщо ти ображаєш воїнів?" Він каже, що це його думка й це не заклик до сепаратизму. Ми не заохочуємо подібних висловлювань і будемо вирішувати питання про позбавлення Мальцева певних заохочень. Наш театр завжди підтримував єдність країни, у нашій програмі є безліч українських постановок", – розповів Ігор Коваль.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...