"Треба прийти до розумного використання...": У держдумі РФ радять росіянам шукати собі речі на смітниках

У держдумі РФ рекомендують росіянам шукати речі та продукти на смітниках, як уже робить багато їхніх співгромадян. З відповідною ідеєю виступив депутат Віталій Мілонов, передають Патріоти України.

А озвучив він її на тлі новини про збільшення витрат на утримання кремлівського диктатора Володимира Путіна. При цьому, згідно з даними росстату, половина громадян РФ зараз не може собі купити нічого, окрім продуктів та одягу, а ще 14% й зовсім вистачає грошей тільки на їжу.

Мілонов же наполягає, що росіяни повинні припинити «бездумне споживання» і «затягнути тугіше паски», почавши «рятувати» речі зі смітників.

«У містах існують спільноти, де люди реально рятують хороші речі зі смітників. Мало того, серед таких речей часто трапляються справжні перлини: вінтаж, антикваріат і навіть новеньке. Треба прийти до розумного використання речей», — закликав російський депутат.

Часу буде ще менше! Уряд скоротив термін явки до ТЦК за повісткою - на порушників чекає покарання

субота, 5 жовтень 2024, 9:44

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Термін явки до ТЦК скоротили, передають Патріоти України з посиланням на постанову від 1 жовтня 2024 р. № 1134. Раніше дія...

Тіло в цілому може бути мертвим, але окремі частини все ще живі: ТОП-10 шокуючих фактів про смерть

субота, 5 жовтень 2024, 8:49

Смерть – це тема, яка у більшості людей викликає страх. Та іноді, чим більше знаєш про якусь річ, тим менше вона лякає. Експерти розповіли для EverydayHealth 10 фактів про смерть, які ви могли не знати, передають Патріоти України. Існує великий перелік...