Треба питати істориків: На відомій українській картині виявили цікаві деталі, яких не помічали (фото)

Користувач мережі уважно розглянув знамениту картину українського художника Іллі Рєпіна "Запорожці пишуть листа турецькому султанові" і виявив на ній багато цікавих деталей, про які раніше не говорили, передають Патріоти України.

Наприклад, на картині видно собака з вовчою мордою, яка сильно нагадує лютововка з "Гри престолів". Про це розповів блогер під ніком "Цифровий Борщ" на своїй сторінці в Twitter.

На картині також виявився один козак, який лежить під лавкою. Крім того, на його руці чотири пальці.

Але це ще не все. На фляжці одного з козаків зображена Зірка Давида

"Так, тоді це ще точно не було символом сіонізму, треба питати істориків, що цей символ тоді означав", - зазначив блогер. У центрі картини також зображено єдиний напівголий козак, і не просто так. Він картяр, а такі завжди грали без верхнього одягу, щоб не було де ховати карти.

Також українців попросили уважно звернути свою увагу на кольори згорнутих прапорів.

Цікава деталь – у писаря є запасне перо за вухом.

Також на столі у форменій у частіше димить невідома субстанція.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...