Треба виконати низку умов: У грузинському барі запровадили вхідні "візи" для громадян РФ

Грузинський бар Dedaena Bar ввів вхідні «візи» для російських громадян, проте для їх отримання потрібно спочатку заповнити анкету. У ній питання стосуються війни в Україні та Грузії. Умови входу до бару для громадян Росії були розміщені на сайті закладу, повідомляють Патріоти України.

На сайті бару є окрема вкладка під назвою «Для російських громадян», на якій знаходиться форма для реєстрації та продиктовані умови входу для росіян. «Громадянам Росії потрібна віза для входу в Dedaena Bar, тому що не всі росіяни вітаються. Ми за рівність та єдність, але нам треба зробити так, щоб російські імперіалісти з промитими мізками не опинилися у нашому барі. Будь ласка, підтримайте нас, заповнивши заявку на отримання візи, щоб нікому не довелося тусуватися з Ass*oles. Дякую за розуміння», - сказано у повідомленні.

При заповненні заявки слід відповісти на низку запитань. Наприклад, кожен відвідувач із Росії має бути згоден з тим, що Крим — це Україна, Абхазія та Цхінвалський регіони — це Грузія, Путін — диктатор, 20% Грузії під російською окупацією, а кожен 12-й грузин став біженцем через російське вторгнення.

Крім того, треба підтвердити свою повагу до фрази "Слава Україні!" та «російський воєнний корабель, іди на*уй», засуджувати російську агресію в Україні. Також людей просять пообіцяти не розпочинати розмову з персоналом російською мовою, не пропонувати оплату рублями та не вступати в політичні дискусії, будучи п'яним.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...