"Треба забрати з Києва "грьобаний" Patriot": Якими ще заявами шокувала українців чергова скандальна блогерка

Блогерка з Києва Катерина Т. оскандалилась заявою про Patriot. Вона заявила, що систему ППО потрібно "відправити на захід України, бо вона хоче виспатись". І це при тому, що саме Patriot може збивати балістичні ракети "Іскандер", які російські окупанти запускають по столиці. Про це писав телеграм-канал "Київ оперативний", опублікувавши відео з Instagram скандальної блогерки, інформують Патріоти України.

Після скандалу 33-річна жінка закрила доступ до своїх сторінок в соціальних мережах. Проте користувачі опублікували скандальні скриншоти, в яких жінка у тому, що росіяни масово вбивають українців звинуватила США. Вона також заявила, що "Україна вдає з себе пухнасту".

"Сподіваюсь "пухнастики" подавляться кров'ю своїх дітей. А люди відкриють очі та зрозуміють, що нас тут усіх вб'ють. А хто не загине від ракет - помре від голоду", - повторила киянка наративи російської пропаганди.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...