"Треба забрати з Києва "грьобаний" Patriot": Якими ще заявами шокувала українців чергова скандальна блогерка

Блогерка з Києва Катерина Т. оскандалилась заявою про Patriot. Вона заявила, що систему ППО потрібно "відправити на захід України, бо вона хоче виспатись". І це при тому, що саме Patriot може збивати балістичні ракети "Іскандер", які російські окупанти запускають по столиці. Про це писав телеграм-канал "Київ оперативний", опублікувавши відео з Instagram скандальної блогерки, інформують Патріоти України.

Після скандалу 33-річна жінка закрила доступ до своїх сторінок в соціальних мережах. Проте користувачі опублікували скандальні скриншоти, в яких жінка у тому, що росіяни масово вбивають українців звинуватила США. Вона також заявила, що "Україна вдає з себе пухнасту".

"Сподіваюсь "пухнастики" подавляться кров'ю своїх дітей. А люди відкриють очі та зрозуміють, що нас тут усіх вб'ють. А хто не загине від ракет - помре від голоду", - повторила киянка наративи російської пропаганди.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...