
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Кухня СРСР - це унікальне явище в історії гастрономії, де смакові вподобання суспільства формувалися не стільки традиціями, скільки рішеннями партії та можливостями промисловості. Готували з того, що було, їли те, що можна було "дістати", а популярними...
У Києві мешканці зняли курйозне відео, у якому показали, як розважаються під час відключень електроенергії. Відповідне відео киянка Наталія опублікувала у своєму акаунті в TikTok, передають Патріоти України. «Pov. Йшла восьма година без світла», — підп...