Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Французька газета "Charlie Hebdo" опублікувала нову карикатуру з приводу останньої заяви російського диктатора Володимира Путіна щодо майбутнього перемир’я, умовою якого "має стати довгостроковий мир". Відповідний малюнок газета поширила у соціальній м...
Мер Павлограда Дніпропетровської області Анатолій Вершина у 2024 році отримав 263,5 тис. грн пенсії, що у понад тричі більше, аніж у 2021-му. А його дружина торік стала власницею нерухомості у Трускавці. Про це повідомляють Патріоти України із посилан...