
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
New Glenn є двоступінчастою важкою ракетою-носієм, розробленою компанією Blue Origin. . Американська компанія Blue Origin успішно запустила місію NASA на ракеті New Glenn і вперше повернула її перший ступінь. Про це компанія повідомила на своїй сторін...
Член міської ради Сардинії Емануеле Кані 12 листопада спіткнувся на сходах у римському Палаццо П'ячентіні, де розташовані міністерство підприємств і Made in Italy (MIMIT), і вибив головою вітраж Carta del Lavoro 1932 року, створений відомим італійським...