
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
У Тернополі на Театральному майдані під час безкоштовної роздачі їжі постраждали двоє неповнолітніх. Інцидент стався під час рекламної акції, яку проводив 20-річний місцевий блогер. Про це повідомили в поліції Тернопільської області, передають Патріоти...
Поліцейські Шевченківського управління поліції в місті Києві затримали 48-річну жінку, яку підозрюють у виманюванні грошей у киян під виглядом "обрядів зцілення". Про це пресслужба повідомила 3 грудня у Facebook. У разі доведення провини їй загрожує до...