Треба знати: Вчені знайшли в хлібі небезпечну речовину

Хліб

Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.

Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.

Шанси є! Українцям розповіли, ким можна працювати в Польщі за пристойну зарплату

п’ятниця, 28 листопад 2025, 12:10

Українські біженці, які проживають у Польщі, можуть заробляти хороші гроші навіть не маючи спеціальної освіти чи багаторічного досвіду. Наприклад, працівники складу можуть розраховувати на середню зарплату від 4 500 до 6 000 злотих на місяць (від 51 57...

Варто знати! Рахунки за газ - ось за які послуги беруть додаткову оплату

п’ятниця, 28 листопад 2025, 11:58

Українці вже багато років отримують два рахунки за газ - за сам ресурс і за його розподіл. Та з минулого року для більшості мешканців багатоповерхівок додалася ще одна квитанція - за технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, передають...