
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
4 грудня в Україні набуде чинності закон, який полегшує бронювання чоловіків навіть із «проблемними» військово-обліковими документами на критично важливих підприємствах, передають Патріоти України. Йдеться про закон Про внесення змін до деяких законів ...
В Україні для більшості пенсіонерів саме березнева індексація в 2026-му може стати чи не єдиним суттєвим перерахунком виплати. Зараз спрогнозувати можливий розмір індексації важко. Однак за попередніми розрахунками OBOZ.UA, індексація може бути на рівн...