
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Японія і Північна Корея зустрілися в 1/8 фіналу турніру чемпіонату світу серед команд до 17 років, який проходить у Катарі. На кадрах видно, як обидві команди шикуються перед початком матчу, готуючись провести традицію передматчевого рукостискання між ...
На фоні новини, що перша "армія" гуманоїдних роботів відправилась на підприємства, аби замінити людей, новатор та найбагатша людина світу Ілон Маск поділився думками, як штучний інтелект та роботи кардинально змінять суспільство. Також він спрогнозував...