Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
В Україні є три проблеми із базовою загальновійськовою підготовкою (БЗВП). Перша — це умови, в яких знаходиться мобілізований. Про це голова благодійного фонду «Повернись живим» Тарас Чмут розповів в інтерв’ю журналістці ТСН Наталії Нагорній, передають...
9 травня 2025 року виходець з українського Миколаєва Віталій Кардашов, який вже 34 роки проживає у Хайфі (Ізраїль), прибув на влаштований консульством РФ мітинг. Акція проходила під егідою "Безсмертного полку", інформують Патріоти України. В руках чоло...