
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Підполковника Міністерства оборони України підозрюють у переправленні військовозобов'язаних українців до Європи. Про це 4 листопада повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону, передають Патріоти України. За даними слідства,...
Як зазначено у вироку суду, повідомлення жінки у мережі "могли мати деморалізуючий ефект" і "могли бути використані супротивником для корекції своїх дій". Судово-юридична газета назвала зазначену справу № 522/3258/25 прецедентом, бо вперше в українські...