
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Деякі українські родини наприкінці року можуть отримати допомогу на зимовий період від благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез". Йдеться про надання твердого палива або коштів на його придбання. Про те, хто і яким чином зможе отримати допомо...
Українська блогерка Аня Скиба поділилась, скільки грошей щомісяця заробляє її кіт — Марс. За словами зірки інтернету, дохід нерегулярний, але інколи це більше ніж її зарплата, зазначають Патріоти України. Блогерка стверджує, що її домашній улюбленець —...