Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Міністерство внутрішніх справ Литви підготувало урядову постанову про продовження терміну тимчасового захисту для українців, які втекли від війни. Документ пропонує продовжити його дію до березня 2027 року, передають Патріоти України з посиланням на L...
Побутує поширене уявлення, ніби жінки менш чутливі до болю, ніж чоловіки, адже вони народжують і регулярно мають болісні менструальні спазми. Та насправді це зовсім не так. Більшість досліджень підтверджують, що жінки насправді більш чутливі до болю, н...