Треба знати: Вчені знайшли в хлібі небезпечну речовину

Хліб

Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.

Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.

Рятують від стресу! Названо продукти, які реально знижують кортизол

неділя, 7 грудень 2025, 23:25

Святковий період часто дарує нам радість, але одночасно може виснажувати емоційно та фізично. Після інтенсивних тижнів підготовки та численних зустрічей багато людей помічають підвищений рівень стресу та втому, передають Патріоти України. Організм у та...

Повідомив про серйозну небезпеку: Дивна "гра" кота біля розетки обернулася неприємним відкриттям для господині (відео)

неділя, 7 грудень 2025, 23:00

Одна щаслива власниця кота стверджує, що улюбленець врятував їй життя. Пухнастий вказав на приховану небезпеку в домі, а все завдяки дивній поведінці біля розетки. Жінка говорить, що тварина почала шипіти та бити лапою по розетці, чим привернула увагу ...