
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Видатна пірнальниця на цих змаганнях, що відбулися у Карибському морі, обставила найближчу конкурентку більше ніж на 20 м. Українка Катерина Садурська знову підняла планку, пірнувши на 86 метрів без ласт на змаганнях Blue Element у Домініці, передають ...
Держава гарантує додаткові соціальні гарантії пенсіонерам, які отримали звання ветерана праці. Цей статус надається громадянам з великим стажем, передають Патріоти України. Про те, хто може отримати статус "ветерана праці" та які пільги зможуть отримат...