Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Користувачі, які діляться чатами з ChatGPT через кнопку "Поділитися", можуть неочікувано зробити їх видимими для всіх у результатах Google. Частина таких сторінок містить чутливі подробиці -від історій про психологічні труднощі до даних, що дозволяють ...
Хвороба Альцгеймера зазвичай асоціюється з втратою пам’яті, дезорієнтацією та плутаниною в іменах. Але вчені дедалі частіше звертають увагу на менш очевидні ознаки, що можуть з’явитися задовго до перших забутих слів, передають Патріоти України. Як вияв...