
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Кожному з нас хочеться, щоб у Новому році удача була поруч. Існує ціла палітра кольорів, які, за повір’ями, здатні притягувати успіх, якщо додати їх у святкові образи або декор оселі. Експерти Reader’s Digest склали так звану палітру везіння, якою варт...
Українці мають змогу використати «зимову тисячу» для оплати комунальних послуг: газу, водопостачання, електроенергії та опалення. Як оплатити комунальні послуги, читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Витратити «зимову тисячу» на оплат...