
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Попри свій поважний вік, 101-річна мешканка Нью-Джерсі Енн Анжелетті не збирається на пенсію і залишається надзвичайно активною і веде бізнес, передають Патріоти України. На каналі Eyewitness News ABC7NY вийшов сюжет про 101-річну Енн Анжелі, яка щотиж...
Українська гімнастка Марія Височанська прокоментувала рішення стрибунки у воду Софії Лискун отримати паспорт Росії, передають Патріоти України. Під прапором України уродженка Луганська здобула 11 медалей на чемпіонатах Європи, стала срібною призеркою ч...