Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
У Перу знайшли чергову "мумію прибульця" з видовженим черепом. Стверджується, що багатовіковий труп загадкової істоти має "30% невідомої" ДНК. Тепер до експертизи залучають науковців, котрі мають зробити відповідні експертизи і підтвердити, або спросту...
У В'єтнамі чоловік запідозрив дружину в зраді, адже його "надто вродлива" донька зовсім не була на нього схожа. Усе розкрилося випадковим чином, після переїзду до іншого міста, передають Патріоти України з посиланням на SCMP. Чоловік, ім'я якого не роз...