
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Відключення світла вже зараз штовхають ціни на курятину та яйця вгору на 15-20%, бо виробники несуть критичні витрати через нестабільне електропостачання. Українці можуть відчути подорожчання базових продуктів у найближчі місяці через скорочення виробн...
Житлова субсидія - це адресна соціальна допомога від держави громадянам, які не можуть самостійно покривати витрати на житлово-комунальні послуги. Кількість отримувачів субсидій зростає під час опалювального сезону, передають Патріоти України. Втім, у ...