
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
У Полтавській області поліцейський збив на смерть двох 17-річних сестер, які йшли узбіччям дороги. Про це повідомив Офіс генерального прокурора у понеділок, 1 грудня, передають Патріоти України. Увечері 30 листопада у місті Карлівка правоохоронець за к...
Фронтмен українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя й українська співачка Олена Тополя розлучаються. Про своє рішення пара оголосила 1 грудня, розмістивши в Instagram спільний пост, передають Патріоти України. Подружжя зазначило, що ухвалило рішення ра...