
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Питання про те, чи може реєстрація місця проживання стати підставою для набуття власності, виникає регулярно. Проте закон цього не передбачає, передають Патріоти України. Як нагадує адвокатка Діна Дрижакова, поняття "прописка" давно втратило юридичну с...
Курсант першого курсу військової академії в Одесі, імовірно, скоїв самогубство. Про це 28 листопада у Facebook повідомила пресслужба вищого військового навчального закладу, передають Патріоти України. В академії уточнили, що йдеться про курсанта Павла ...