Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Літак, який летів із Росії в Туніс, здійснив екстрене приземлення в аеропорту польського міста Катовіце 10 вересня через розгерметизацію кабіни. Про це повідомляє видання InPoland, передають Патріоти України. Борт туніської авіакомпанії Nouvelair викон...
Хустський районний суд Закарпатської області визнав винним військовослужбовця в поширенні порнографічного контенту. Про це йдеться у вироку суду від 10 вересня, передають Патріоти України. Суд установив, що військовослужбовець завантажив на свій телефо...