Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
У 2026 році Київ планує відкрити принаймні одну нову станцію Сирецько-Печерської лінії метрополітену в напрямку житлового масиву Виноградар. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на сесії Київської міської ради, де обговорювалися питання розвитку метр...
Українське пенсійне законодавство передбачає кілька випадків, коли пенсіонеру перераховують виплати. Деякі з перерахунків здійснюються автоматично. Це, зокрема, збільшення розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, передають П...