
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
Українські біженці, які проживають у Польщі, можуть заробляти хороші гроші навіть не маючи спеціальної освіти чи багаторічного досвіду. Наприклад, працівники складу можуть розраховувати на середню зарплату від 4 500 до 6 000 злотих на місяць (від 51 57...
Українці вже багато років отримують два рахунки за газ - за сам ресурс і за його розподіл. Та з минулого року для більшості мешканців багатоповерхівок додалася ще одна квитанція - за технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, передають...