
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
19 листопада Збройні сили РФ завдали удару по Тернополю. Як повідомляють кореспонденти "Суспільного", близько 6:30 ранку в місті було чути вибух, унаслідок постраждав багатоповерховий житловий будинок. Наразі вулиця 15 Квітня перекрита, мешканців прося...
Росія завдала чергового удару по енергетичній інфраструктурі України у середу, 19 листопада. Ворожа атака призвела до масштабних аварійних відключень електроенергії в кількох областях. Про це повідомляє Міністерство енергетики,передають Патріоти Україн...