
Вчені Гарвардського університету провели експерименти, у результаті яких дізналися про небезпеку регулярного вживання хлібобулочних виробів, повідомляють Патріоти України.
Дослідники проводили випробування на мишах і людях. Виявилося, що пропіонат, який додають у хліб для того, щоб придушити утворення цвілі, негативно впливає на здоров’я. Пропіонат може збільшити ризик розвитку ожиріння і діабету через те, що провокує зростання рівня відповідних гормонів.
У 2025 році у Польщі мали роботу 92% довоєнних іммігрантів з України, серед тих, хто переїхав до країни після початку повномасштабного вторгнення, таких вже 78%. Такі дані нового опитування щодо інтеграції українців у Польщі наведено у пресрелізі аналі...
Поліцейські встановили особи ще трьох неповнолітніх учасниць нападу на артистів "Гуцулії" – 15-річної та двох 17-річних мешканок Шептицького. На двох дорослих, які придбали їм алкоголь, склали адміністративні протоколи. Про це 13 грудня повідомили в по...