Тремтіло все навколо: У мережу потрапили нові кадри моменту землетрусу в Туреччині, які показали силу підземних поштовхів

Землетрус у Туреччині, який сколихнув країну 6 лютого, став одним із найбільш смертоносних у сучасній історії. Початок підземних поштовхів у провінції Кахраманмараш потрапили на камеру, передають Патріоти України.

Турецьке видання Türkiye Gazetesi оприлюднило нове відео першого землетрусу в Кахраманмараші, сила якого досягала 7,7 бала. Воно було вилучено з камери відеоспостереження.

Як видно з кадрів, все навколо почало тремтіти. Потужні підземні поштовхи струшували машини і будинки. А небо осяяли світлові спалахи.

Через 9 годин після першого землетрусу в Кахраманмараші відбулось ще одне. Цього разу регіон сколихнув землетрус магнітудою 7,6, епіцентром якого стало місто Ельбістан.

Жителів регіону, які не ще не встигли відійти від жаху ранішніх підземних поштовхів, сколихнув другий землетрус опівдні.

Зараз Туреччина намагається загоїти рани, завдані катастрофою. Кількість загиблих станом на вечір 7 лютого зросла до 5894 людей. Ще 34 810 людей отримали поранення. Місцеві рятувальники продовжують розбирати завали.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...