Тремтіли будинки і руйнувалися стіни: Туреччину сколихнув потужний землетрус (фото, відео)

У Туреччині продовжують підраховувати збитки, завдані землетрусом, який стався на сході країни в неділю, 14 червня. Про це повідомив віце-президент країни Фуат Октай, передають місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

За останніми даними, в результаті землетрусу постраждали не менше 18 осіб, один з них загинув. Зокрема на військовому об'єкті в місті Карлиова обрушилася сторожова вежа, в результаті чого двоє співробітників місцевої жандармерії отримали поранення, ще один опинився під завалами і загинув.

У постраждалу провінцію Бінгель направили 550 наметів для жителів, які залишився без даху над головою. Сюди прибули бригади медиків і вертоліт рятувальників. Пошук людей під завалами триває.

Магнітуда основного поштовху оцінюється в 5,7. Після нього було ухвалено ще 46 слабших коливань.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...