Тремтіть, скрепи! Ракети "Нептун", отримані ЗСУ, показали в дії (фото, відео)

Заступник директора держконцерну "Укроборонпром" Мустафа Найєм показав відеонарізку випробувань нового ракетного комплексу "Нептун", дослідні зразки якого Військово-морські сили ЗСУ отримали 15 березня, передають Патріоти України.

На кадрах "Українського мілітарного порталу", які він опублікував на своїй сторінці у Facebook, продемонстровано запуски і політ крилатих ракет, призначених для ураження ворожих кораблів.

"Таку красу сьогодні отримали наші Військово-морські сили. Ще восени минулого року мало хто вірив, що нам вдасться, а сьогодні Міноборони офіційно повідомило про отримання дослідного зразка берегового ракетного комплексу "Нептун", виробництва конструкторського бюро "Луч", – написав Найєм.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...