Тремтіть, скрепи: В Україні завершили випробування нових ракет (відео)

В Одеській області успішно завершився черговий етап випробувань українського комплексу крилатих ракет Р-360МЦ "Нептун". Про це повідомляється на Facebook-сторінці Державного концерну "Укроборонпром", передають Патріоти України.

"Це важливий тиждень для генерального конструктора ДККБ "Луч" Олега Петровича Коростельова і всієї команди фахівців цього підприємства - одразу 2 ракети виробництва "Луча" "Вільха-М" та "Нептун" успішно пройшли випробування, яким передували місяці роботи", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що пуски "Нептуна" з Державного випробувального полігону "Алібей" на півдні Одеської області супроводжувала військова авіація. На відео можна побачити, як два винищувачі супроводжують політ ракети над водою.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...