Тремтіть, скрепи! З'явилося відео з секретного заводу в Туреччині, де виробляють безпілотники для України

Журналісти потрапили на секретний турецький завод з виробництва ударних безпілотника Bayraktar. Там вже тестують партію апаратів, які скоро повинні поставити Україні. Про це йдеться в сюжеті ТСН. На кадрах вдалося показати частину підприємства, однак зйомку можна було проводити тільки з дозволу, передають Патріоти України.

Скільки саме безпілотних літальних апаратів замовила Україна, не уточнюють, посилаючись на секретність. У сюжеті нагадують, як БПЛА знищили російські зенітні комплекси "Панцир" в Сирії, а також про те, що вони зіграли важливу роль під час війни між Вірменією та Азербайджаном.

Крім того, деякі модифікації турецьких бесплотніков вирішили оснащувати українськими двигунами. Йдеться про модель Akıncı, яка здатна нести 1,5 тонни озброєння.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...