Тренд сезону: У Росії ряжені під постраждалих від ЗСУ "ахматівців" роми клянчили гроші у населення та збували крадені генератори

У Бєлгородській області група шахраїв ромської національності канючила у росіян гроші, представляючись військовослужбовцями з підрозділу "Ахмат", під приводом проблем із забезпеченням. Самозвані "ахматівці" також приторговували вкраденими речами, зокрема генераторами, а також будівельною технікою.

Сімох аферистів затримали, у них конфіскували сім автомобілів. Про спритних "ахматівців" розповів російський пропагандист Поздняков, передають Патріоти України.

"Сьогодні у Старому Осколі Бєлгородської області затримали банду циган та інших сім'янинів, які вирішили обдурити місцевих жителів, видаючи себе за військовослужбовців, наголошуючи на службі в спецназі "Ахмат". Банда клянчила у населення гроші, продавала вкрадені речі під приводом нестачі грошей від командування поряд з ТЦ міста, на трасах та приватному секторі", – обурився пропагандист.

На оприлюднених ним кадрах затримані шахраї називають себе "циганами" та заявляють, що до Бєлгородської області приїхали зі Ставропольського краю. Вони зізнаються, що протягом "тижнів двох-трьох" продавали місцевим генератори (як випливає з допису пропагандиста – крадені). Щоб "бізнес" йшов краще, "бізнесмени" обзавелися кепками із символікою "Ахмата" та Z, і одягалися у камуфляж.

Представлялися вони "ахматівцями" – що цілком зрозуміло. Адже, як показала практика і розграбовані кадировцями магазини і салони стільникового зв'язку в Курській області, вояки з "Ахмату" теж небайдужі до всього, що "погано лежить" або ніким не охороняється. Втім, зізналися затримані, самі вони до "спецназу" Рамзана Кадирова не мають стосунку.

Самі кадировці, яких, як і їхніх "косплеєрів", бачать переважно в тилу, а не на передовій, такої нахабності не стерпіли – і особисто приїхали затримувати шахраїв.

"Їх вистежили волонтери, після чого викликали справжній спецназ "Ахмат" з Бєлгорода. У підсумку було затримано 7 осіб та конфісковано 7 автомобілів. Затриманих та конфісковане майно передали співробітникам Росгвардії", – похвалився Поздняков.

На відео російські силовики, які його знімали, також не втрималися, щоб не присоромити шахраїв, що вони "ганьблять пацанів, які на фронті", а самі при цьому "відсиджуются в тилу" і "жирують" – і роми охоче погодилися, що їм, мовляв, дуже "соромно".

Виклик США та любому другові Сі Цзіньпіна, Ілону Маску: Китай представив скафандри для підкорення своїми астронавтами Місяця

неділя, 29 вересень 2024, 23:55

У суботу, 28 вересня, Китайське космічне агентство пілотованих польотів (CMSA) вперше презентувало дизайн скафандра, призначеного для місії з висадки на Місяць. Представники CMSA показали зовнішній вигляд костюма астронавтів і попросили у громадськості...

Тренд сезону: У Росії ряжені під постраждалих від ЗСУ "ахматівців" роми клянчили гроші у населення та збували крадені генератори

неділя, 29 вересень 2024, 23:40

У Бєлгородській області група шахраїв ромської національності канючила у росіян гроші, представляючись військовослужбовцями з підрозділу "Ахмат", під приводом проблем із забезпеченням. Самозвані "ахматівці" також приторговували вкраденими речами, зокр...