Тренер бельгійського "Антверпена" вийшов на пресконференцію голим

Таку обіцянку епатажний Педерсен дав своїм гравцям у випадку важливої перемоги

Тренер бельгійського "Антверпена" Брайан Пріске Педерсен після матчу кваліфікації Ліги Європи УЄФА, в якому його команда здобула перемогу над "Омонією", прийшов на пресконференцію без одягу, зазначають Патріоти України.

Відповідні фото з'явилися в Twitter клубу. На знімках видно, що 44-річний наставник прикрив нижню частину свого тіла рушником.

Як виявилося, Брайан пообіцяв футболістам, що якщо команда вийде в групову стадію Ліги Європи, він проведе післяматчеву прес-конференцію в такому вигляді.

"Антверпен" обіграв кіпрську "Омоныю" із загальним рахунком 4:4, (3:2) по пенальті в двоматчевому поєдинку в кваліфікаційному раунді плейоф.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...