Тренер "Динамо" зізнався, що переживає за Мілевського (відео)

Олексій Михайличенко. Фото: соцмережі.

Після закінчення контрольного матчу між київським "Динамо" і "Динамо-Брест", колишній футболіст "біло-синіх" Артем Мілевський підійшов до наставнику киян Олексію Михайличенку з прихованим мікрофоном і записав діалог між ними, який був опублікований на авторському каналі Мілевського в "Youtube", передають Патріоти України.

Мілевський: Олександровичу, удачі вам в Кубку України!

Михайличенко: Ти, як ображений на мене такий пройшов перед грою. Чи просто налаштовувався?

Мілевський: Та ні, чому? Все нормально.

Михайличенко: На відміну від тебе, я не пишу. Як пам'ятаєш, ти написав: "Ні, щоб Олександрович запитав, як справи. А він мене вчить". А я перший запитав, як у тебе справи. Та й не вчу я тебе, а переживаю за тебе.

Також Мілевський поспілкувався з Артемом Шабановим, Йосипом Піваричем та Олексанром Караваєвим. Розмова із першим вийшла не дуже приємна, через те, що свого часу Мілевський дозволив собі сказати, що Шабанов - не рівень "Динамо".

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...