Тренер Маркевич відверто висловився про українців, які їдуть заробляти гроші в Росію

Тренерський штаб збірної України з футболу правильно робить, що не викликає українців, які грають у Росії. Про це заявив екснаставник національної команди Мирон Маркевич, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що правильно. Може, колись часи зміняться, але наразі цього не можна робити. У нас вісім років триває війна з Росією, щодня гинуть наші хлопці, а ми туди їдемо заробляти гроші. Я цього не розумію", - цитує Маркевича Fanday.net.

Також фахівець відповів, чи погодиться він очолити національну команду, якщо у майбутньому надійде пропозиція. "Ну, а чому ні? Загалом без проблем", - додав Маркевич.

Мирон Маркевич - відомий український тренер. Був наставником "Карпат", "Металіста", "Дніпра" та збірної України. 2015 року він дійшов із "Дніпром" до фіналу Ліги Європи. Також Маркевич розповів, що міг очолити один із європейських клубів.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.