Тренера розстріляли у власному залі: Зірковий український боксер розповів про друзів, яких на війні вбили росіяни

Ексчемпіон світу Олександр Гвоздик розповів про друзів та знайомих, життя яких забрала Росія. В інтерв'ю Чемпіону боксер заявив, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупанти розстріляли тренера Сергія Джунківського у його боксерському залі. Також на Луганщині минулого року загинув Віталій Мерінов, з яким Гвоздик зустрічався на рингу під час чемпіонатів України, передають Патріоти України.

«Тренера з боксу Сергія Джунківського розстріляли в Ірпені у його боксерському залі ще на початку війни. З Віталієм Меріновим, який був майстром спорту з боксу та чотириразовим чемпіоном світу з кікбоксингу, ми зустрічалися в рингу під час чемпіонатів України. Віталій загинув на Луганщині в березні минулого року. Втрату кожного військового або цивільного українця на цій війні можна порівняти з утратою друга. Зараз у нас у всіх спільний ворог», — сказав Гвоздик.

Гвоздик проведе свій наступний бій 22 червня проти тимчасового чемпіона WBC у другій середній вазі Давида Бенавідеса (28−0, 24 КО) за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.

Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...

Бережіться! Хакери ГРУ РФ активізували атаки на телефони військових ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 8:15

Російські хакери активізували атаки на мобільні телефони українських військових. Фахівці розповіли про особливості атак та як захиститися. "Хакери РФ збільшили кількість кібератак на мобільні пристрої українських військових. У другому півріччі 2023 рок...