"Тренуються давати відсіч ворогу": Відео українського захисника, на плечах якого побилися "бойові коти", стало вірусним

У Мережі набирає популярності відео з «бойовими котами», які б’ються на плечах в українського захисника. Кумедний ролик був опублікований в TikTok і набрав понад 1 мільйон переглядів, зазначають Патріоти України.

У коментарях українці називають відео неймовірно зворушливим і жартують, що «бойові коти тренуються давати відсіч ворогу».

«Яка милота!», «Бойові котики тренуються давати відсіч ворогові», «Краще, що я побачила сьогодні!», «Леопард переміг))», «Котики б’ються на котику», «Це ж треба, за наших героїв навіть коти б’ються!», — пишуть у коментарях.

Український військовий також опублікував друге відео з котами, які б’ються на ньому. «Раунд 2. Фаталіті!», — підписав ролик український захисник.


Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...