Третя смерть дитини за два дні: На Київщині помер 4-річний хлопчик, якого нагодували грибами

У Київській області за два дні троє дітей загинули від отруєння грибами. У п'ятницю, 2 вересня, не стало 4-річного Матвія, а напередодні померли дві його сестри - 9-річна Ліза та 18-річна Катерина, передають Патріоти України.

Про це у своєму Telegram-каналі написав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Усі вони були госпіталізовані з гострим отруєнням із міста Сквира до лікарні у Києві.

За його словами, Катерина та її наречений зібрали гриби в лісосмузі, приготували вечерю та пригостили дітей. Згодом усіх із гострим отруєнням госпіталізували.

Медики зробили все можливе, але врятувати Катерину не змогли. Вночі 1 вересня в столичній лікарні від отруєння померла й Ліза, а наступного дня – Матвій.

"Закликаю дорослих бути обачними під час вживання грибів та унеможливити ризики для дітей. У разі ж поганого самопочуття після вживання грибів одразу телефонуйте на спецлінію "103", – написав Нєбитов.

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...

Мустафа Джемілєв відповів, скільки кримських татар воює за Україну

субота, 18 травень 2024, 17:44

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв назвав кількість кримських татар, що захищають Україну в лавах Сил оборони. Про це політик сказав у інтерв'ю проєкту "Крим.Реалії", що вийшло 18 травня 2024 року, передають Пат...