Третій день локдауну: В Україні зафіксували найменшу кількість нових випадків коронавірусу за три місяці

Якщо вірити офіційній статистиці, в Україні третій день поспіль тих, що видужали від COVID-19 більше за нових хворих

В Україні за минулу добу підтвердили 4 288 нових випадків коронавірусу. Це найменше кількість нових заражень за останні три місяці. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, зазначають Патріоти України.

Менше нових випадків COVID-19 фіксували в Україні 5 жовтня - тоді заразилися 3 774 людини.

Серед хворих 133 дитини і 184 медпрацівники. При цьому за добу було госпіталізовано 1372 людини, 68 пацієнтів померли, 4819 - одужали. Найбільше заражень підтвердили в Запорізькій (458), Київ (371), Київської (365), Одеській (312) та Миколаївській (293) областях.

Усього за вчора було проведено 16 061 тестування на коронавірус. З них методом ПЛР - 12 043, методом ІФА - 4 018.

Нагадаємо, в Україні з 8 січня набув чинності другий локдаун через коронавірус. Додаткові обмеження введені в ряді сфер до опівночі 25 січня.

При цьому під час жорсткого карантину в Україні можна купити сигарети в кіосках. На кіоски не поширюються обмеження, через те, що вони не приймають відвідувачів.

Також РБК-Україна писало, що в Києві, попри жорсткі карантинні обмеження, дозволили роботу ковзанок.

Раніше Максим Степанов заявив, що в Україні після свят можливе зростання захворюваності COVID-19. Через це, зокрема, і був введений жорсткий карантин.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...