"Третій пропущений м'яч нас просто добив": Захисник збірної України прокоментував поразку від Англії

Гравець збірної України Віталій Миколенко прокоментував велику поразку від Англії (0:4) в рамках чвертьфіналу чемпіонату Європи, повідомляють Патріоти України.

За словами захисника, причина такої великої поразки полягає в тому, що англійці реалізували всі свої моменти: "Англія - один з найсильніших суперників на Євро. Нідерланди та Австрія теж дуже міцні команди. Англійці реалізували свої моменти, тому такий рахунок".

Футболіст підбив підсумки свого виступу на Євро-2020: "Не хочу давати оцінки нашої збірної. Моє завдання полягає в тому, щоб виконувати тренерську установку і готуватися до матчів. Не хочу обговорювати свою гру на Євро, але хотілося б виступити краще, як би я не зіграв".

Миколенко пояснив, чому Україна не змогла повернутися в гру після пропущених голів на старті другого тайму. "Завжди важко відіграватися, програючи в два м'ячі, особливо коли пропускаєш швидкі м'ячі. Граючи проти такого суперника, навіть один гол складно відігравати, а два - на межі фантастики. Третій м'яч нас просто добив", - сказав Миколенко в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...