Тріщини підбираються до популярного курорту: У Коблевому обвалилось 500 метрів берега (відео)

Поблизу курорту Коблеве обвалився берег, постраждалих немає. Зсув ґрунту охопив понад 500 метрів узбережжя, передають Патріоти України.

На плато багато тріщин, тож загроза руйнування підбирається до дороги між селами Морське і Коблеве. Ділянка розташована у безлюдній місцини, за кілометр від пансіонатів і баз відпочинку.

Море поступово підбирається й до курорту – там поменшав пляж. Місцева влада підготувала проект укріплення берега. Такі процеси відбуваються по усьому північному Причорномор’ю.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...