Тріумфальне повернення капелюха: На Софійській площі в Києві встановили скандальну прикрасу з ялинки (фото)

До чарівного капелюха кияни та гості столиці шикуються у довжелезну чергу.

На Софійській площі у Києві встановили чарівний капелюх, який зі скандалом зняли з головної новорічної ялинки перед Днем Святого Миколая. Про це у Facebook повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова, передають Патріоти України.

«Я щиро від усього серця дякую всім друзям за підтримку! Бачу ваші численні дописи і дуже тішуся, що нам вдалося врешті виконати обіцянку - повернути чарівний капелюх», - прокоментувала вона.

Також Попова похвалилася фотографіями, на яких видно, що біля капелюха зібралася довжелезна черга. «Довжелезна черга стоїть до найкращого символічного місця, де можна загадати бажання під чарівним капелюхом. Символічне фото під найочікуванішим арт-об‘єктом сезону можна зробити біля головної ялинки країни!» - написала вона.


Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...