Троє дітей залишилися сиротами: Медики у Вінниці відмовилися допомогти жінці із серцевим нападом

Лікарі відправили хвору додому, заявивши, нібито її недуга "несмертельна".

У п'ятницю, 12 червня, лікарі відмовилися приймати жінку в серцевим нападом, вона померла. Про це написав користувач мережі Богдан Греля на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Мати трьох дітей привезли у відділення кардіології, але медики відпустили її додому, сказавши, що з таким діагнозом живуть. По приїзду у жінки повторився напад. Родичі викликали "швидку", проте вони не встигли її врятувати.

У жінки залишилися діти, наймолодшій дитині 3 роки. "Як з цим жити, хто працює в медицині, на кого сподіватися? Наші чиновники багато років знищували медицину, освіту, націю. Я втратив людину, яка найкраще мене розуміла і найбільше любила!", - написав брат померлої Богдан.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...