Тролінг 80-го рівня: Українці продають у Росію елітні труни "Патріот" (фото)

Україна виробляє труни "Патріот" з російською символікою і продає їх на території РФ. При цьому за елітні вироби необхідно заплатити чимало - 571 200 рублів (близько 208,7 тисяч гривень). Оголошення з продажем таких трун є на російських сайтах, які займаються ритуальними послугами, інформують Патріоти України.

"Модель "Патріот" з російською символікою, двокришкова з цінних порід дерева. Виробництво: Україна", - йдеться в описі товару.

Елітні труни роблять з таких порід як сосна, вільха рожева, тополя, ясен. Ручки - на бронзових кріпленнях, на колонах - сусальне золото, також використовується італійський постільний оксамит. Ці труни позиціонуються на російському сайті як "елітні імпортні".

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...