Труба в пошуках зради: "Питали, чи є у мене негативне ставлення до Зеленського", - Звіробій після допиту в ДБР

Волонтерка визнала, що допит відповідав правовим нормам.
Маруся Звіробій. Фото: соцмережі.

Слідчий Державного бюро розслідувань допитав волонтерку й учасницю бойових дій Марусю Звіробій у справі про "погрози Зеленському", повідомляють Патріоти України.

Звіробій зазначила, що допит у ДБР відповідав правовим нормам. "10 січня я знову прийду в гості. Я тут вже всіх знаю, вони мене теж. Мене допитував слідчий, який приходив до мене з обшуком. Зі мною були двоє моїх адвокатів ... Я залишаюся в статусі свідка", - розповіла вона.

"Питали про Федину та Facebook ... Ще питали, чи є у мене негативне ставлення до Зеленського", - сказала Звіробій.

Нагадаємо, Маруся Звіробій - волонтерка, ветеран. ДБР підготувало їй підозру в погрозах президенту Володимиру Зеленському. 27 жовтня вона разом із нардепом Софією Фединою під час спільної трансляції в соцмережах, присвяченій візиту президента Володимира Зеленського в Золоте Луганської області, припустили, що під час однієї з поїздок на Донбас президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху. "Хтось думає, що він безсмертний", - сказала тоді Федина про Зеленського.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...