"Труба зовет": Главу НАБУ Ситника визнали винним у корупції

Глава Національного антикорупційного бюро (НАБУ) вважав, що в справі про його відпочинок в елітних мисливських угіддях відсутній склад злочину, але суд вирішив інакше.

Артем Ситник. Фото: Главред.

У п'ятницю, 13 грудня, Рівненський апеляційний суд не задовольнив апеляційну скаргу захисту і визнав керівника Національного антикорупційного бюро Артема Ситника винним у справі про його відпочинок в елітних мисливських угіддях господарства «Поліське-Сарни» у Рівненській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Вести».

13 грудня Апеляційний суд Рівненської області взявся за розгляд апеляції керівника Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артема Ситника. Сам Ситник не з'явився на засідання. Суддя відхилив апеляційну скаргу захисту Ситника. ЗМІ уточнюють, що, згідно з нормою закону, тепер він повинен бути звільнений з посади глави НАБУ, оскільки потрапляє в реєстр корупціонерів.

Раніше Артем Ситник вже зізнавався, що був на відпочинку в угіддях 4-5 разів і перебував в нормальних відносинах з бізнесменом Миколою Надейком. Звинувачення у справі про елітний відпочинок глави Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника зазначало, що має докази його оплати Миколою Надейком.
Глава Національного антикорупційного бюро (НАБУ) вважав, що в справі про його відпочинок в елітних мисливських угіддях господарства «Поліське-Сарни» в Рівненській області відсутній склад злочину, тому її необхідно закрити. Але суд відхилив його апеляцію, чим підтвердив рішення суду першої інстанції, який визнав Ситника винним в скоєнні корупційного діяння - 6 вересня Сарненський суд Рівненщини визнав Ситника винним і присудив йому 3400 гривень штрафу.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...