Труханов рулить: Молоду маму побив ногами в парку "фанат русского мира", поліція вказала постраждалій на двері (фото)

Проросійський покидьок побив жінку у присутності її маленької дитини за зроблене йому зауваження.

Сепаратисти із Одеси не зникли. Фото: ТСН.

У парку сепаратист побив ногами жінку, що гуляла з дитиною. У поліції прийняли заяву, відпустили нападника і вказали потерпілій на двері. Про це постраждала Наталія Савічева написала на своїй сторінці в "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Інцидент стався в парку Горького. Вчора ввечері Наталія гуляла там з дитиною. "Устроившись уютно на скамейке я наблюдала за ребенком. И стала свидетелем разговора своих соседей по скамейке .... мужчины и женщины. Мужчина очень яро пропагандировал сепаратизм и восхвалял "Русский мир", неоднократно называл себя "сепаром", а воинов "наемниками", которые воют за 8000 грн и по 2 га земли.
Моя психика не выдержала и я сделала им замечание: "Благодаря тем ребятам, которые воюют и гибнут, вы можете сидеть в парке под мирным небом!". После моего замечания мужчина со словами "Туда им и дорога бандеровка @баная" набросился на меня с кулаками, и стащив за ногу со скамейки начал бить ногами уже лежащую! Я вызвала полицию и охрану парка ГБР.
ГБР приехали раньше полиции (за это им большое спасибо) задержали сепаратюгу и обыскали, при обыске у него забрали нож. Доставили в Малиновский ОП. Заявление написано, но к сожалению "мусора" не усматривают состава преступления, говорят, что это его субъективное мнение и за это к ответственности не привлекают. Сделать фото или снять йог в на видео запрещали", - розповіла жінка.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...