Труна особливого дизайну: У Росії придумали "ноу-хау" для померлих від коронавірусу (фото, відео)

Вартість такої труни складає близько 18 тисяч гривень.

У Росії в сфері ритуальних послуг почали пропонувати скляні труни для померлих від коронавірусу. Про це повідомляє "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

Така послуга з'явилася через рекомендації МОЗ РФ ховати померлих від Covid-19 в закритих трунах. Тому в асортименті ритуальних фірм з'явилися нові труни - їх кришка зроблена з прозорого пластика. Завдяки цьому близькі зможуть в останній раз побачити покійного і попрощатися, стверджують виробники.

Вартість такої труни складає близько 18 тисяч гривень. Однак фахівці рекомендують добре обміркувати покупку, вони назвали деякі нюанси, пов'язані з похованням померлих від коронавірусу. "Перш ніж покласти в труну померлого від коронавірусу, його запечатують в чорний пакет, засипають все хлоркою, обприскують антисептиками. Тому якщо у загиблого був підтверджений діагноз, то сенсу в такій кришці немає. Там буде лежати чорний пакет. Потрібно дивитися, що написано в висновку про смерть і на основі цього приймати рішення, робити скляну кришку чи ні, - розповіли в ДБУ "Ритуал".

Але журналісти також дізналися, що все таки попиту на такі труни немає. Однак в каталогах вони вже давно.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...